Προσοχή! Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε, συμφωνείτε και αποδέχεστε την λήψη cookies από αυτό τον ιστότοπο. OK


Σικάγου 34

Άγιος Ιερόθεος, Περιστέρι, 121 35
T. 210 57 70 418
E. info@questofashion.gr

​Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν από την Questo Fashion Stores λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π.)
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Questo Fashion Stores .

Ο πελάτης έχει την επιλογή να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος ή, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν μπορεί να παραταθεί πάνω από το χρονικό περιθώριο των είκοσι (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επίσης, θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση ή επισκευή να συνοδεύεται από τα παραστατικά τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κτλ). Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Questo Fashion Stores .